Menu
Your Cart

 200tl ve Üzeri Kargo Ücretsiz!

Balzamik Sirkesi 500 cc

Balzamik sirke iyi olgunlaşmış üzümlerin şıra haline getirilmesiyle ortalama

25-30 saat kaynatılarak kıvamlı bir hale getirilip daha sonra meşe ağacında

yapılmış fıçılarda uzun süre dinlendirilmesiyle elde edilir.

Meşe ağacının kullanılmasının sebebi meşenin aromasının sirkeye geçmelidir.

Sirke ne kadar çok beklerse değeri ve lezzeti o kadar artar.

Balzamik sirke nerelerde kullanılır;

Salatalarda kullanmak dışında makarna,tavuk ve ton balıklı yemeklerde de deneyebilirsiniz.

Ancak kendine has aromasını kaybetmemesi için yemekleri tüketmeden hemen önce ilave etmeyi unutmayın. 

Balzamik sirke diğer sirkelerden farklı olarak daha kıvamlı ve koyu renkte olur .

Bu kıvamlı ve koyu haliyle tüketmek yerine dilerseniz hafif sulandırarak çeşitli baharatlar ilave edip çeşitlendirerek kullanabilirsiniz.

Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
Kötü İyi